Ce ingrediente trebuie să conțină produsele cosmetice ca să iți asigure un ten impecabil?

Ce ingrediente trebuie să conțină produsele cosmetice ca să iți asigure un ten impecabil?

  • Post published:16th martie 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Rutina tenului sănătos

Frumusețea tenului este importantă pentru orice femeie, indiferent dacă aceasta are 20 de ani, 30 sau peste 40.

Grija și interesul pe care le acordăm tenului la 20 de ani se vor reflecta pe chipul nostru după 40 de ani.

Ce ingrediente trebuie să conțină produsele pentru ten ca să îți asigure un ten impecabil?

În primul rând, scopul principal al produselor pentru ten este furnizarea și menținerea hidratării optime a țesutului cutanat.

Cum reusesc produsele de la Instant Effects să satisfacă toate nevoile tenului? Conțin ingredientele potrivite. Gama variată de produse Instant Effects are ca sursă de inspirație NATURA însăși! Fie că ne referim la extractul de miez de nucă, la uleiul de argan, cofeină sau vitamina C, toate provin din comori naturale, fructe scăldate în razele soarelui!

Textura catifelată a produselor conferă tenului strălucire și fermitate, regula care contează fiind una foarte importantă pentru noi, să-ți protejeze frumusețea naturală!

Ingredientele active, de origine vegetală pe care le regăsim în produsele Instant Effects:

Vitamina C – un ingredient esențial în rutina de înfrumusețare, dacă vă doriți un ten proaspăt, luminos și mai ales sănătos! Oferă luminozitate pielii și combate apariția petelor și a pigmentării. Este un oxidant puternic și stimulează colagenul în piele pentru efecte anti-îmbătrânire.

Aloe Vera – datorită proprietăților sale antioxidante, poate preveni îmbătrânirea prematură, păstrează pielea bine hidratată și elastică. Este un agent antibacterial natural ce luptă cu bacteria care provoacă leziunile acneice.

Ulei de argan – Conține vitamina E naturală, care anihilează radicalii liberi, având un puternic caracter antioxidant. Combate acneea, vindecă eczemele, protejează împotriva infecțiilor.

Extract din miez de nucă – este de mare ajutor în tratamentul ridurilor.

Acid Hialuronic – pentru hidratare în profunzime. Favorizează conservarea rezervelor de apă naturală ale țesuturilor pielii și îmbunătățește aspectul acesteia prin efectul sau anti-aging.

Cofeina – perfectă pentru înlăturarea cearcănelor și pungilor de sub ochi. Redă fermitatea și îmbunătățește aspectul pielii. Ingredientul minune care acționează direct asupra pungilor de sub ochi și a cearcănelor și menține balanța hidro-lipică a pielii

Galbenele – reparatoare, sunt extrem de eficiente în curățarea și îngrijirea tenului cu probleme, înclusiv a celui sensibil sau acneeic.

În general, nu putem vorbi despre o rutină de îngrijire universal valabilă în funcţie de vârstă, dar putem în schimb enumera nişte principii generale pe care să le luăm în calcul atunci când vine vorba de îngrijirea pielii.

În continuare, vă invităm să descoperiți ce părere are Dana Sota despre produsele Instant Effects și cât sunt acestea de eficiente pentru ten.

Lasă un răspuns