Face Yoga și facelift-ul natural!

Face Yoga și facelift-ul natural!

  • Post published:26th martie 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Pielea este cea mai clară oglindă a stării noastre de sănătate, astfel că atunci când ne confruntăm cu stresul, acesta va avea un impact direct asupra nivelului de energie, sănătății și aspectului pielii.

Din fericire cu ajutorul face yoga și cu produsele potrivite vom putea menţine cât mai mult timp pielea tânără şi frumoasă.

Dacă există exerciţii pentru întreţinerea corpului, de ce să nu fie şi pentru faţă!

Ce este Face Yoga?

“Foarte simplu spus, Face Yoga este o modalitate de a ne exersa mușchii feței în același mod în care exersăm ceilalți mușchi ai corpului, pentru a le păstra tonusul și tinerețea.

De fapt, vorbim de o combinație unică de expresii faciale și posturi corporale care se execută cu focus, intenție, atenție și respirație conștientă. În aces fel, și mintea este implicată în proces, iar această uniune de lucru între corp, minte și respirație este cea care duce la analogia cu yoga” – sursa: https://www.faceyogaessentials.ro/face-yoga/

Practica de Face Yoga a apărut prima dată în Japonia, fiind preluată rapid în toată lumea.

Există în jur de 20 de muschi faciali importanți. Iar odată cu trecerea timpului, expunerea la soare, stresul zilnic, gravitația, duc la slăbirea acestor mușchi. Exercițiile care contractă și relaxează mușchii feței stimulează fibroblastele și previn pierderea elasticității pielii.

Experții spun că, efectuate regulat,face yoga detensionează mușchii faciali, aceștia vor întineri și se vor tonifia, astfel încât tenul devine radiant și proaspăt, iar cearcănele, pungile de sub ochi și bărbia dublă dispar.

Avantajele Face Yoga

Face Yoga are efecte antirid, îmbunătățește nuanța pielii, ajută la reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Ajută pielea să-și mențină flexibilitatea și are un efect real asupra pielii conferind, în general, o calitate mai bună a pielii.

Câteva minute de Face Yoga și o rutină corectă de îngrijire a pielii reprezintă secretul pentru un ten cu aspect mai tânăr!

Îţi poţi face şi tu facelift în mod natural, fără injecţii şi alte operaţii estetice dureroase.
Este recomandat ca aceste exercitii să fie practicate regulat, de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara. Întind, tonifică, detoxifiază și ne mențin tinerețea feței.

Face Yoga combinată cu produse care au efecte imediate reprezintă secretul pentru un ten cu aspect mai tânăr! Cu perseverență în repetarea câtorva mișcări ale mușchilor feței și lucrând corect fiecare zonă, putem avea rezultate vizibile imediat.

O rutină zilnică de Face Yoga poate fi secretul pentru un ten strălucitor. Pentru Face Yoga nu ai nevoie de echipament special, ci doar de degetele tale cu ajutorul cărora să opui o ușoară rezistență și de produsele potrivite.

Ziua frumoasă se cunoaște încă de dimineață!

Începe ziua cu o doză de energie și hidratare pentru pielea ta!

Energia pe care o ai dimineața poate fi cel mai bun stimulent pentru a-ți realiza toate planurile de peste zi. În cursul dimineții Face Yoga ajută chipul să se trezească. Iar dacă folosești Crema Energizantă de la Instant Effects cu siguranță o să ai un boost de energie.

Crema energizantă de zi conține Vitamina C care oferă luminozitate pielii și combate apariția petelor și a pigmentării. Este un oxidant puternic și stimulează colagenul în piele pentru efecte anti-îmbătrânire.

Relaxarea, ritual de seară!

Înainte de Face Yoga trebuie să ne demachiem şi apoi vom hrăni faţa cu o cremă hidratantă. Aplică prin masaj blând Crema Regenerantă de Noapte de la Instant Effects, care este special destinată să acționeze pe timp de noapte. Aceasta hrănește pielea în profunzime și reduce aspectul liniilor fine și ridurilor. Este bogată cu ATP și cu tehnologia patentată OX2, care infuzează pielea cu oxigen, ajutând celulele pielii să se regenereze, reînnoiască și să se refacă singure. În timpul gimnasticii pielea este întinsă şi trebuie să fie extrem de elastică.

Trucuri pentru un ten frumos și tânăr:

  • Zâmbește cât mai des!
  • Face Yoga.
  • Produse pentru hidratarea tenului.
  • Folosește produse cu protecție solară.
  • Hidratare pielii vine și din interior! Un pahar de apă caldă pe zi poate face minuni.
  • Mănâncă sănătos! Ceea ce mănânci are un impact semnificativ asupra felului în care arată pielea ta.

Lasă un răspuns