O zi de SPA la tine acasă

O zi de SPA la tine acasă

  • Post published:1st mai 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Perioada de izolare ne ține departe de saloanele de înfrumusețare, de tratamentele faciale, corporale și de acele momente de răsfăț la spa-uri, de care, cu produsele potrivite, ne putem bucura din intimitate casei. Acuma este ocazia perfectă pentru un mini-spa acasă. Ce poate fi mai relaxant şi mai plăcut decât o baie caldă cu spumă, o carte bună, un pahar de vin și, bineînțeles, cu produse menite să-ți asigure un ten strălucitor și o piele fermă și hidratată. Un mini-spa amenajat în propria casă poate contribui eficient la starea noastră de bine, îți oferă, în primul rand, un moment de răgaz, câteva ore de independență totală: ești numai tu cu gândurile tale. Acum ai dreptul, în astea câteva ore, să nu-ți mai pese de nimic, decât de tine. Să te simți frumoasă, liniștită și încrezătoare. Savurează fiecare minut!

Ritual de relaxare trebuie să conțină produse care te vor ajuta să-ți îmbunătățești rutina de înfrumusețare și să te relaxezi în confortul casei tale.

Pentru a-ți transforma baia într-o oază de răsfăț, decoreaz-o cu lumânări, cu bețișoare parfumate, muzică în surdină, clasică, liniștitoare sau, de ce nu, sunetele naturii. Introdu cât mai multe elemente naturale, lemn, ghivece cu flori, totul pentru a creea o atmosferă zen care să te ajute să scapi de grijile cotidiene.

Înainte de a intra în cadă, exfoliază-ţi pielea cu ajutorul unui burete natural sau al unei perii moi. Corpul tău are nevoie de ajutor pentru a elimina toate celulele moarte, iar cremele hidratante pe care le vei folosi după baie vor intra mult mai uşor în piele.

După o baie relaxantă, este momentul să aplici o cremă hidratantă.

Crema Regenerantă de Noapte de la Instant Effects conține mulți nutrienți ce ajută la hrănirea și regenerarea naturală a pielii în timpul nopții. Această cremă de noapte ajută la repararea deteriorării celulare a pielii, prevenind apariția semnelor de îmbătrânire. Oferă o hidratare profundă și completă pielii tenului tau, ajutând la regenerarea celulelor.

Buzele, au și ele nevoie de îngrijire și hidratare. Pielea lor este mult mai subțire decât cea a feței și de aceea trebuie să le acordați atenție specială. Tratamentul pentru Volumul Buzelor 3D de la Instant Effects, lasă buzele moi, hidratate și volumizate fără a lăsa senzația de înțepătură. Ai buze cu 20% mai pline în doar 2 minut. Amestecul de OX2 + Tehnologia de Transfer Oxigen și Acid Hialuronic, care se regăsește în acest tratament, crește ușor și în mod natural volumul buzelor și le hidratează în profunzime.

Vă aducem natura acasă!

Toate produsele de la Instant Effects sunt realizate din ingrediente naturale, 100% vegane,sunt prietenoase cu mediul înconjurător şi nici nu au fost testate pe animale. Instant Effects se axează pe rezultatele vizibile în doar câteva minute care nu se limitează la o satisfacție provizorie, ci oferă un efect de lungă durată.

Nu uita! O piele frumoasă înseamnă o piele sănătoasă!

Lasă un răspuns