Protejează-ți tenul de razele nocive ale soarelui

Protejează-ți tenul de razele nocive ale soarelui

  • Post published:21st mai 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Cum zilele sunt tot mai calde iar soarele este din ce in ce mai arzator este necesară protecția solară. E nevoie de doar 15 minute de expunere la soare ca tenul să-ți fie afectat.
Înainte de a ieși afară, pentru a vă bucura de vremea caldă și de soare, iată ce trebuie să știți despre siguranța solară și protejarea pielii.

Radiatiile solare deshidratează pielea, cauzează apariția ridurilor și a pistruilor, precum și cancer de piele așa că protejarea tenului nu trebuie neglijată. Cele mai bune protecţii împotriva îmbătrânirii pielii noastre, în special a tenului, sunt cremele cu protecţie solară şi hidratarea optimă. De aici începe totul.

Tenul este expus razelor soarelui mai mult decat orice altă parte a corpului așa că trebuie neaparat să îl protejăm folosind o cremă cu factor de protecție împotriva radiațiilor UV. Crema Energizanta de Zi de la Instant Effects te protejează de razele dăunătoare ale soarelui și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Cel mai important lucru este să curățăm și să hidratăm tenul în mod constant, și nu în ultimul rând să ducem un stil de viață sănătos, să ne alimentăm în mod corespunzător și în mod regulat și să bem cât mai multe lichide. Deshidratarea favorizează apariția ridurilor, oferă un aspect neplăcut tenului și permite radiațiilor să pătrundă mai adânc în piele.
Hidratează-ți tenul zilnic.
Dimineața aplică Crema Energizantă de Zi de la Instant Effects care, pe lângă faptul că oferă protecție UVA & UVB, hidratează tenul în profunzime, acesta se simte mai hidratat cu 25% chiar și după 24 de ore. Seara aplică din nou o crema hidratantă, de data aceasta de noapte. Crema Regenerantă de Noapte de la Instant Effects hrănește pielea și reduce aspectul liniilor fine și ridurilor. Este bogată cu ATP și cu tehnologia patentată OX2, care infuzează pielea cu oxigen, ajutând celulele pielii să se regenereze, reînnoiască și să se refacă singure.

Ca și restul pielii, buzele tale au nevoie de protecție împotriva soarelui și de hidratare

Buzele nu conțin aproape deloc melanină, pigmentul care protejează pielea de radiațiile UV, ceea ce înseamnă că acestea sunt extrem de vulnerabile, mai ales în sezonul cald.

Dacă ții la buzele tale, atunci, trebuie să le protejezi corespunzător. Tratamentul pentru Volumul Buzelor 3D de la Instant Effects are în compoziție un amestec de OX2 + Tehnologia de Transfer Oxigen și Acid Hialuronic, crește ușor și în mod natural volumul buzelor și le hidratează.

Aplicarea protecției solare este primul lucru care poate ajuta pielea să rămână sănătoasă și este obligatorie, indiferent de anotimp.

Lasă un răspuns