Îngrijirea tenului în 3 pași

Îngrijirea tenului în 3 pași

  • Post published:11th iunie 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Obiceiurile zilnice au un impact mare asupra a ceea ce vedem în oglindă. În primul rând, trebuie să avem grijă de corpul și tenul nostru din interior spre exterior.

Rutina corectă de îngrijirea a tenului este formată din 3 etape principale:

  • Curățare
  • Tonifiere
  • Hidratare
  1. Curățare. Curățarea tenului este pasul de bază și esențial al oricărei rutine. Trebuie să ne spălăm pe față de două ori pe zi, atât dimineața cât și seara,. Curățarea tenului dimineata înlătură celulele moarte și rezidurile depuse pe ten peste noapte și pregătește pielea pentru aplicarea cremei. Pe timpul zile, pielea noastră intră în contact cu poluanții de mediu, murdăria și alți factori care ar trebui îndepărtați pentru a evita înfundarea porilor și apariția acneei.
  2. Tonifierea. Tonifierea reprezintă a doua etapă în îngrijirea zilnică a tenului. Chiar dacă multe dintre noi sărim peste acest proces, loțiunea tonică are rol de a împrospăta tenul și de a reechilibra pH-ul astfel încât pielea să absoarbă integral crema aplicată.
  3. Hidratarea. Hidratarea pielii este foarte importantã deoarece reprezintã ajutorul extern pe care noi îl oferim organismului nostru. Iar dacă vă doriți un ten proaspăt, luminos și mai ales sănătos Crema Energizantă de Zi de la Instant Effects are un conținut bogat de vitamine, enzime, minerale, aminoacizi și antioxidanți (Vitamina A – beta-carotentul, Vitamina C si E, B12), acid folic și colina. O rutină corespunzătoare seara, înainte de culcare, este vitală pentru păstrarea unui ten hidratat, curat și plin de vitalitate. Indiferent de vârstă, nu sări niciodată peste acest proces de îngrijire. Crema Regenerantă de Noapte de la Instant Effects hrănește pielea în profunzime și reduce aspectul liniilor fine și ridurilor. Este bogată cu ATP și cu tehnologia patentată OX2, care infuzează pielea cu oxigen, ajutând celulele pielii să se regenereze, reînnoiască și să se refacă singure. Pielea din jurul ochilor are și ea nevoie de o îngrijire specialã având în vedere cã este mult mai subţire şi cã nu existã glande sebacee în acea zonã . Serul pentru Ridicarea Conturului Ochilor de la Instant Effects ajută la producerea de colagen și elastină. Crește elasticitatea pielii din jurul ochilor cu 55% și diminuează cearcănele și pungile de sub ochi în 15 minute.

Pentru un ten de nota 10 ține minte formula: demachiere (spălarea feţei) + tonifiere (îndepărtarea tuturor urmelor) + hidratare.

Sursa foto: internet

Lasă un răspuns