Află cum menții aspectul tânăr al pielii de pe gât și decolteu

Află cum menții aspectul tânăr al pielii de pe gât și decolteu

  • Post published:7th septembrie 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Primele semne de îmbătrânire ale pielii apar în zona gâtului și decolteului. Zone delicate care necesită și ele atenție și îngrijire.

Pentru a preveni aspectul de piele ridată și deshidratată de pe gat și decolteu, poți apela la câteva trucuri eficiente.

  • Încearcă să acoperi aceste zone delicate când te expui la soare și folosește o cremă cu factor de protecție.
  • Hidratează piele de pe gât și decolteu. Serul Lifting pentru Gât și Decolteu de la Instant Effects este dezvoltat pentru a hidrata, întinerii și pentru a îmbunătăţii structura pielii din aceste zone. Formula din compoziție acestui ser, conține un amestec bogat de ingrediente active care s-au dovedit că ajută la hrănirea, fermizarea și îmbunătățirea pielii. Uleiul de argan și Colagenul lucrează împreună pentru a oferi rezultate pe termen lung – are efect de lifting si reduce în același timp ridurile din zona gâtului, netezind liniile fine, accelerând reparația pielii și îmbunătățind elasticitatea. Extractele botanice de gălbenele, castan de cal și licoare calmează pielea și îmbunătățesc microcirculația.
  • Nu uita, sănatatea pielii vine și din interior. Trebuie să avem grijă de corpul și tenul nostru și din interior spre exterior. Alimentația și hidratarea au un rolul important în menținerea tinereții și elasticității pielii.

Lasă un răspuns