Tratament pentru Volumul Buzelor 3D

Tratament pentru Volumul Buzelor 3D

  • Post published:9th septembrie 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Georgiana Corina a scris un feedback depsre Tratamentul pentru Volumul Buzelor 3D pe care l-a comandat de la noi. Îi mulțumim tare mult și ne bucurăm că îi plac produsele noastre

Georgia Corina:

” Hei,
Au trecut câteva zile de când folosesc TRATAMENTUL PENTRU VOLUMUL BUZELOR 3D-INSTANT EFFECTS de la Pearl Effect așa că mi-am făcut o părere pe care vreau să o împărtășesc cu tine.

Dacă cineva m-ar întreba care e partea preferată a corpului meu as spune fără să stau pe gânduri că sunt buzele, așa că atunci când am aflat că există o metodă de a avea buze mai voluminoase, mai pline fără a interveni chirurgical m-am bucurat și am fost încântată să îl testez.
Am observat că poți obține cu 20% buze mai pline în doar 2 minute, ceea ce mi se pare super tare. Definirea vizibilă a conturului buzelor. Se poate observa acest lucru și în poze.

De asemenea, buzele vor arăta mai roz sau roși, în funcție de nuanța naturală a buzelor.
Se aplică foarte ușor!
Trebuie să răsucești partea inferioară, folosind aplicatorul apoi aplici un strat subțire pe buze. După 5 minute ștergi excesul de produs și poți aplica rujul sau creionul de buze fără nicio grijă.

Un mare plus e că buzele rămân hidratate.
Are textura unui gloss și nu pișcă, nu ustură deloc.

Pentru cele mai bune rezultate, e indicat să aplici tratamentul în fiecare dimineață înainte de machiaj. Efectul durează până la 4 zile.
M-am bucurat tare când am vâzut că această formulă e fără parabeni, fără gluten, în ambalaj reciclabil și nu este testată pe animale.
Găsești acest tratament dar și alte produse pe site-ul lor www.pearleffect.ro

Mie îmi place mult, eu zic că merită să-i dai o șansă…”

Pe Georgiana o puteți urmări pe Facebook (https://www.facebook.com/georgi.corina), Instagram (https://www.instagram.com/georgicorina/?hl=ro) sau pe youtube

Lasă un răspuns