Lemnul dulce și proprietățiile sale benefice

Lemnul dulce și proprietățiile sale benefice

  • Post published:10th septembrie 2020
  • Post category:Blog
  • Post comments:0 Comments

Lemnul dulce este o plantă care se regăsește în Europa și în Asia si este cunoscut atât ca și indulcitor cât și pentru multiplele sale proprietăți benefice în cosmetică.

Lemnul dulce a fost folosit de 4.000 de ani – a fost găsit în mormântul regelui Tut și a fost folosit de gheișele japoneze.

Beneficiile pe care le are asupra pielii:

Rădăcina de lemn dulce conține peste 300 de compuși și are efecte antiinflamatorii și antibacteriene.

  • Reduce semnele daunelor provocate de soare – Un antioxidant natural cu enzime de blocare UV care vă ajută să vă protejați de daunele solare.
  • Luminozitatea pielii – Lemnul dulce este cunoscut și pentru proprietățiile sale care ajută la luminozitatea pielii și la uniformizarea culorii tenului.
  • Piele fermă și tonifiată – Ajută la regenerarea elastinei și a colagenului pentru o pielea suplă și netedă la atingere.

Glycyrrhiza glabra (lemn dulce) este unul dintre numeroasele ingrediente active care fac parte din compoziția produselor de la Instant Effects. Se regăsește atât Crema Energizantă de Zi cât și în Crema Regenerantă de Noapte.



Lasă un răspuns