You are currently viewing PearlEffect Skin Quiz – completează testul și descoperă rutina de îngrijire personalizată pentru tenul tău

PearlEffect Skin Quiz – completează testul și descoperă rutina de îngrijire personalizată pentru tenul tău

Pielea ta este unul dintre cele mai importante organe, ceea ce înseamnă că sănătatea ei este vitală pentru starea generală de sănătate și starea ta de bine. E important să o păstrezi curată, hidratată, dar și protejată de factorii externi, deoarece nu doar că aceasta te ajută să arăți mai tânără și strălucitoare, dar poate face diferența în ceea ce privește diverse iritații sau alte probleme ale pielii.

De asemenea, e important să alegi să folosești produse de calitate pentru piele, indiferent de vârstă sau de simptomele cu care te confrunți, fie că vorbim despre pete pigmentare, riduri, rozacee sau sensibilitate. Tenul tău îți poate fi aliatul cel mai de preț dacă alegi să îl hrănești cu ingrediente calitative sau formule care au efect în profunzime. La fel cum ai grijă la ce alimente consumi, ar trebui să acorzi aceeași atenție când vine vorba despre produsele de beauty.

Vestea bună este că nu ai nevoie de un sertar sau un dulăpior plin de produse de îngrijire. Știm că industria produselor de frumusețe încearcă să te convingă contrariul și să te facă să crezi că pentru a avea o rutină de îngrijire eficientă ai nevoie de minim 20 produse. Însă de cele mai multe ori, realitatea este că fiecare dintre acele produse va avea o contribuție foarte mică la starea generală a pielii tale, iar tu vei cheltui sume mari de bani încercând să afli ce ți se potrivește de fapt.

De-a lungul timpului, clientele noastre ne-au solicitat sfatul pentru a le ajuta să aleagă produse în funcție de tipul de ten sau de problemele cu care se confruntă. Și de aceea, în ultimele luni ne-am concentrat eforturile pentru a crea un instrument util prin care să afli simplu și rapid ce produse ar trebui să incluzi în rutina ta. Astfel a luat naștere Pearl Effect Skin Care Quiz, tool-ul despre care îți povestim puțin mai jos. 

Fiecare femeie are un anumit tip de piele (poate fi uscată, uleioasă sau chiar un mix intre cele două) și, în funcție de vârstă și de stilul său de viață, se poate confrunta cu diverse probleme care să o împiedice să se bucure de cea mai bună versiune a pielii sale. Și deoarece nevoile sunt diferite, produsele pentru care ar trebui să opteze trebuie să aibă efecte țintite pe respectivele nevoi. Iar de multe ori este dificil să alegem din sutele de produse disponibile și, într-un final, optăm pentru anumite produse care poate nu sunt compatibile sau nu au rezultatele dorite.

Completând Skin Quiz-ul nostru, în doar câțiva pași simpli, vei descoperi exact acele produse care să satisfacă nevoile tenului tău. E ca o consultație personalizată în urma căreia vei primi o recomandare cu produsele pe care să le folosești în fiecare zi, pentru rezultate optime. Fiecare rutină creată în urma chestionarului conține maxim 4 produse, pentru a optimiza atât efectele asupra pielii, timpul tău, cât și bugetul alocat produselor de beauty.

Produsele din cadrul rutinelor de îngrijire aparțin brandului britanic Instant Effects despre care poți citi mai multe aici. Acestea au rezultate dovedite clinic și acționează aproape instant asupra pielii tale. Fie că vorbim despre hidratare, ameliorare riduri, regenerare piele, definire buze, reparare gene sau sprâncene deteriorate, produsele din gama Instant Effects lucrează rapid pentru a rezolva toate aceste nevoi, dar și pentru a păstra efectele pe termen lung.

Chestionarul conține întrebări despre tipul tău de piele, expunerea la soare, problemele cu care se confruntă tenul tău, precum și care sunt așteptările tale de la un produs de skincare. De asemenea, tot acolo vei menționa dacă sunt și alte aspecte importante pe care le iei în considerare când achiziționezi un produs cosmetic: să fie fără parabeni, să nu fie testat pe animale sau poate preferi produsele ale căror ambalaje sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

În plus, dacă rezultatul primit nu te mulțumește pe deplin, serviciul nostru de consiliere îți stă în continuare la dispoziție (ne poți contacta fie telefonic, fie prin email și te ajutăm cu mare drag să descoperi ce ți se potrivește).

Când ai petrecut ultima dată câteva momente în care să te gândești la ce are nevoie cu adevărat pielea ta? Indiferent de vârstă sau obiceiuri zilnice, tenul tău este unic, astfel că merită un tratament personalizat. Folosește Skin Quiz-ul nostru pentru a afla ce rutină i se potrivește. Ești gata să descoperi rutina ta revoluționară pentru o piele excepțională? Completează quiz-ul aici.

Lasă un răspuns