Instant Effects

Produsele brandului Instant Effects au în vedere acoperirea unei sfere voluminoase de dorințe ale clienților. În primul rând, aceste produse au efect anti-aging, prin formule care estompează ridurile, petele specifice îmbătrânirii, dar și pungile de sub ochi. Aceste produse sunt ideale oricărei persoane cu vârsta de peste douăzeci și cinci de ani, moment în care semnele trecerii timpului devin vizibile. De asemenea, curățarea și iluminarea tenului este un alt domeniu important pentru acest brand, produsele vizând tratarea acneei, revitalizarea pielii, dar și combaterea roșeții.

Produsele Instant Effects au câștigat numeroase premii, Crema Regenerantă de Noapte și Serul Hidratant de Mâini fiind extrem de apreciate la Real Beauty Awards. 

Eficienta si incredere

Fiecare produs al brandului Instant Effects este testat în mod individual, eficiența acestora fiind incontestabilă. Crema Regenerantă de Noapte a reușit să câștige premiul Euro Beauty Buyers Choice. Motivul pentru care acest produs a devenit favorit în rândul utilizatorilor este reprezentat de formula sa vegană, lipsită de parabeni și gluten. 

Instant Effects nu are rol exclusiv în tratarea afecțiunilor, ci și în plan estetic, brandul oferind produse pentru volumizarea buzelor, a genelor și a sprâncenelor. Toate produsele beneficiază de formule eficiente și sigure care au în alcătuire ATP, transfer de Oxigen OX2, care acționează în conformitate cu propriul metabolism al pielii crescând rezistența acesteia. De asemenea, produsele conțin acid hialuronic, vitamina C și aloe vera și alte componente extrem de benefice pielii.

Instant Effects este un brand promițător cu efecte dovedite și apreciate. Aceste produse se regăsesc în peste 1500 de farmacii din Anglia, dar și în SUA, Canada și Japonia, România fiind următorul punct de extindere al brandului.

Fondatorul Instant Effects

Instant Effects este un brand de origine britanică fondat de către Richard Mears. Acesta are o experiență de peste 25 de ani în industria frumuseții, iar în urma mai multor colaborări cu unele dintre cele mai vândute mărci a decis să își înființeze propriul brand. După cum sugerează denumirea, Instant Effects se axează pe rezultatele vizibile în doar câteva minute care nu se limitează la o satisfacție provizorie, ci oferă un efect de lungă durată.

Tehnologia de Transfer Oxigen

Tehnologiile brevetate de Transfer Oxigen reușesc să reînnoiască celulele pielii, oferindu-i acesteia un aspect mai neted, mai luminos și o hidratare profundă. Studiile clinice independente ale produsului câștigător arată faptul că după doar 4 săptămâni pielea capătă un aspect mai tânăr, liniile fine și ridurile fiind estompate cu până la 36%.

Citește mai multe despre studiile clinice efectuate până în prezent – STUDII CLINICE.